Hästar  Foto: Katharina Arnesen
Foto: Katharina Arnesen

Kungspudeln Linus
"Under en behandling ligger vår hund alldeles stilla, ibland i soffan, ibland går han någonstans där han är ensam. Vi ville pröva Bodytalk på honom för att han hade ständiga problem med magen, lös, hård, kräkningar osv. Vi hade varit hos veterinären. Han röntgades och undersöktes på alla sätt men man kunde inte hitta orsaken till hans problem.

Efter den första Bodytalk behandlingen gick han direkt till vattenskålen och vi hade aldrig förr sett honom dricka så mycket. Nu dricker han ordentligt varje dag och magbekymren är borta. Det var helt enkelt fel på vätskebalansen har vi förstått. Dessutom har han blivit mycket lugnare och nöjdare och verkar må bra på alla sätt. Vi kommer att fortsätta med behandlingarna för att även i fortsättningen ha en pigg, glad och harmonisk hund."
Eila Wirefors och Leif Haag

Djur har i allmänhet en naturligt stark vilja att vara friska och må bra, men husdjur har lätt för att bli påverkade av den stress det är att leva i en mänsklig omgivning.

Banden mellan människor och de djur de lever med är starka. Många djur blir påverkade av den fysiska, känslomässiga och energimässiga stress som "deras människor" upplever.

När ett djur inte mår fysiskt bra eller upplever stress i sin omgivning uppvisar de ofta specifika beteenden för att påvisa obehaget: detta sätt att kommunicera missuppfattas ofta som "dåligt uppförande".

En BodyTalk-behandling av din djurvän erbjuder en upplevelse där banden mellan er uppmärksammas och tas med i beräkningen.

Behandlingen sätter igång en process som snabbar på den fysiska läkningen, reducerar djurets stress och oro samt förbättrar din förståelse för din djurvän och på så sätt kan banden mellan er fördjupas ytterligare.

Boka behandling:
mail till Hands on
070 - 577 44 29


Katharina Arnesen

Katharina har behandlat djur med hjälp av BodyTalk sedan 1999. Hon har i huvudsak behandlat hästar, hundar och katter men även en och annan akvariefisk.

Djurbehandlingar gör hon antingen hemma hos djuret eller per distansbehandling.

Mer om Katharina:
www.arnesen.se - Hands on