Foto: Katharina Arnesen


Katharina Arnesen

 

En behandling per distans är egentligen inte underligare än ett samtal till en mobiltelefon.

När du slår numret kan mobilen, som ska ta emot samtalet, befinna sig var som helst i världen. Signalen hittar fram och du får kontakt med den du söker.

Vid en behandling per distans kan terapeuten använda sig av ett fotografi på den som ska behandlas. Fotografiet fungerar då på ett liknande sätt som telefonnumret för mobilen.

Distansbehandling - steg för steg

Före behandlingen

1. Boka tid för distansbehandling: mail till Hands on eller 070 - 577 44 29

2. Skicka ett fotografi per mail eller brev där Katharina kan se ansiktet och ögonen (utan solglasögon framför) - det spelar ingen roll hur gammalt fotografiet är. Kom ihåg att skicka med uppgifter om ditt namn och adress för administration, samt telefonnummer och mailadress, så att vi kan kontakta dig om tiden vi bokat av någon oförutsedd anledning behöver ändras.

3. Skicka dessutom information du tycker är relevant att veta om inför behandlingen. T.ex. om du ofta har migrän, är mitt i ett tumult av känslor efter en skilsmässa eller en uppsägning, har svårt att sova, ont i ryggen, svårt att minnas detaljer som telefonnummer, rikliga blödningar vid menstruation, svårt att lära dig nya saker, koncentrationssvårigheter. Kort sagt varför du vill ha en behandling och om ditt allmäntillstånd.

OBS! Det går utmärkt att ta en behandling för att underhålla eller stärka sin redan goda hälsa och sitt välfungerande liv.

4. Du kan betala direkt med Swish eller få en faktura på 800:- inkl. moms per mail (eller per brev om du inte har någon mailadress).

Under behandlingen

Sitt eller ligg ner och ta det lungt. Det går bra att lyssna på musik, meditera, sova eller filosofera.

Det är vanligt att känna det som sker i kroppen under behandlingen. Det kan kännas som om områden av kroppen blir varma, kalla, pirrar, sticker, rör på sig, minnen och känslor kan komma upp till ytan på ett lungt och tryggt sätt.

Det är vanligt att känna det som om kroppen blir lättare, ljusare och gladare, känna sig trött, dåsig eller somna till. Därför kan det vara bra att ställa en klocka på väckning, om du har en tid att passa efter behandlingen.

Efter behandlingen

När behandlingen är klar skriver Katharina ner en sammanfattning och skickar till dig. Du kan då själv läsa och förstå behandlingen utifrån dina kunskaper om dig och ditt liv, men även kontakta Katharina om du har frågor eller behöver ett klargörande om något i behandlingen.


Nedladdningsbart informationsblad
om BodyTalk.

Katharina har behandlat med hjälp av bl.a. BodyTalk, lymfdränage och klassisk svensk massage sedan 1996. Hon har byggt sin erfarenhet genom att arbeta med ett stort antal människor, med helt olika livsförutsättningar. De har ägnat sig åt många olika idrotter, olika dansformer, långa vandringar, korta promenader, varit rullstolsburna eller sängliggande. De har haft fysiskt påfrestande jobb, fysiskt lättsamma jobb, studerat eller tränat på att klara vardagen. Mentalt och känslomässigt påfrestande arbetsliv och/eller privatliv. Svårigheter med inlärning mentalt eller när det gäller koordination.

Andra har inte haft några direkta problem när de sökt Katharina för en behandling utan velat se om deras prestationer, rörelsemönster, psyke och förmåga att fokusera skulle kunna förbättras ytterligare. Vilket de upplevt, och i vissa fall sett tydligt i resultatlistan efter tävlingar.

Katharina var en av de första BodyTalk instruktörerna som grundaren Dr John Veltheim utexaminerade. Detta skedde 1996 i England då Katharina var den första att ha 100% rätt på samtliga prov.

Mer om Katharina www.arnesen.se - Hands on